Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK GENÇLERDEN PAİNTBALL ETKİNLİĞİ

AK Parti’nin genç İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Karesi İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen paintball etkinliğine katılarak kamuflajları giydi. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın da yer aldığı etkinlikte AK Partililer eğlenceli zaman geçirdi.

AK Parti’nin genç İl

AK Parti Karesi İlçe Gençlik Kolları tarafından paintball etkinliği düzenlendi. Moral ve motivasyon faaliyetleri kapsamında düzenlenen etkinlikte AK Partililer kamuflaj giyip paintball oynadılar. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ile AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın da katıldığı etkinlikte parti üyeleri eğlenceli zaman geçirdiler. Strateji ve liderlik geliştirme özelliği kazandıran bu oyunla gençler, ekip ruhuyla hareket edebilme yeteneklerini geliştirdiler. “Türkiye’de gençler hayatın her alanında varlıklarıyla ülkemizin yolunu aydınlatıyor” diyen AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, etkinlik nedeniyle gençlik kolları üyelerini kutladı.

PAİNTBALL NEDİR?

Paintball, kişilerin bireysel olarak ya da takımlar halinde rakiplerini yenmek için yarıştıkları bir spordur. Daha genel tanımıyla karşılıklı 2 takımın çeşitli senaryolara bağlı kalarak birbirlerine karşı oynadıkları bir grup oyunudur. ‘’Paint’’ ve ‘’Ball’’ kelimelerinin birleşmesiyle meydana gelen bu İngilizce kökenli kelime ‘’Boya topu’’ anlamına gelmektedir. Fakat uluslararası platformlarda da paintball adını almış ve oynanan tüm ülkelerde de bu isimle tanımlanır. Oyuncular paintball tabancaları tarafından fırlatılan içi suda çözünür boya dolu jelatin kapsüller ile rakiplerini vurarak oyunda ilerler. Paintballlar zehirsiz, çevre dostu, suda çözünür polimerden yapılmıştır. Oyun genelde düzenli gerçekleştirilen yarışma organizasyonları, turnuvalar, profesyonel takımlar ve oyuncular seviyesinde profesyonel bir spor olarak oynanmaktadır. Paintball teknolojisi silahlı kuvvetler, polis güçleri ve paramiliter güvenlik kurumları tarafından da eğitim amaçlı ve bazı toplumsal olaylarda ya da bazı şüpheli kişiler üzerinde ölümcül olmayan bir müdahale aracı olarak kullanılır. Hasan AKAR