Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ VE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, makamında AK Parti Susurluk

BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, makamında AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Şafak Mut’u kabul etti. Ziyarette, üniversite ve kamu kurumları arasındaki iletişim geliştirme konuları görüşüldü.

AKADEMİK FAALİYETLER VE BÖLGESEL KATKILAR ELE ALINDI

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmeye BANÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar da katıldı. Toplantıda, üniversitenin akademik çalışmaları, öğrenci odaklı projeler ve Bandırma ile çevre ilçelere sunduğu eğitim hizmetleri üzerinde duruldu. Görüşmede, yükseköğretim kurumlarının bölgesel kalkınma süreçlerindeki rolü değerlendirildi.

ÜNİVERSİTENİN SOSYAL VE EKONOMİK ETKİLERİ TARTIŞILDI

Ziyarette, üniversitelerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra bulundukları bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağladığı ifade edildi. Kurumlar arası diyalog ve iş birliğinin ortak hedefler doğrultusunda ilerlenmesi gerektiği vurgulandı. Görüşmede karşılıklı iyi niyet temennileri paylaşıldı ve BANÜ ile yerel paydaşlar arasındaki bağların güçlendirilmesi hedeflendi.