Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş’ta kalmak istiyor

GEÇTİĞİMİZ SEZON YAŞADIĞI SAKATLIK SEBEBİYLE UZUN SÜRE SAHALARDAN UZAK KALAN BEŞİKTAŞ’IN BOSNA HERSEKLİ FUTBOLCUSU AMİR HADZİAHMETOVİC, SİYAH-BEYAZLI FORMA İÇİN REKABETE HAZIR. BU SEZON KİRALIK GÖNDERİLMESİ DE GÜNDEME GELEN HADZİAHMETOVİC, TAKIMDA KALMAK İSTEDİĞİNİ KULÜBE İLETTİ.

GEÇTİĞİMİZ SEZON YAŞADIĞI SAKATLIK

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Beşiktaş’ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, siyah-beyazlı forma için rekabete hazır. Bu sezon kiralık gönderilmesi de gündeme gelen Hadziahmetovic, takımda kalmak istediğini kulübe iletti.

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş’ın, sahasında Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakada yaşadığı sol diz kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan 27 yaşındaki futbolcu Hadziahmetovic tamamen iyileşti. Yakında takımla antrenmanlara başlayacak olan Bosna Hersekli futbolcunun eski formuna kavuşması için kiralık gönderilmesi gündeme geldi. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin edindiği bilgiye göre Amir Hadziahmetovic, kiralık gitme gibi bir planının olmadığını ve takımda kalmak istediğini kulübe iletti.

Başarılı futbolcu, maç ritmini yakaladıktan sonra formasını geri alacağına inanıyor.