Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’daki yangında gece görüşlü yangın söndürme helikopterleri tam mesai yapıyor

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN GERMENCİK İLÇESİNDE BAŞLAYIP RÜZGARIN ETKİSİYLE GENİŞ ALANA YAYILARAK SÖKE İLÇESİNE SIÇRAYAN ORMAN YANGININDA 9. SAATE YAKLAŞILIRKEN, HAVANIN KARARMASIYLA BÖLGEYE SEVK EDİLEN 2 ADET GECE GÖRÜŞLÜ YANGIN SÖNDÜRME HELİKOPTERLERİ TAM MESAİ YAPIYOR.

AYDIN (İHA) - AYDIN'IN

Aydın’ın Germencik ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle büyüyerek Söke ilçesine sıçrayan orman yangınında 9. saate yaklaşılırken, havanın kararmasıyla bölgeye sevk edilen 2 adet gece görüşlü yangın söndürme helikopterleri tam mesai yapıyor.

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Gümüşköy’de saat 14.30 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Söke ilçesi Argavlı Mahallesi’ne kadar ulaşan alevlere, havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale devam ediyor. Söndürme çalışmalarında 9. saate yaklaşılırken, havanın kararmasıyla birlikte bölgeye 2 adet gece görüşlü yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan helikopterler tam mesai yaparak, söndürme çalışmalarına gece havadan destek veriyor. Yangının kontrol altına alınması için karadan ekiplerin aralıksız mücadelesi devam ederken, gece görüşlü helikopterlerin de sabahın ilk ışıklarına kadar havadan destek sağlayacağı öğrenildi.