Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYVALIK’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILARI KISKIVRAK BULUNDU!

Ayvalık’ta jandarma ekipleri, Yunanistan’ın Midilli Adası’na göçmen kaçakçılığı yapan 6 organizatörü ve 21 göçmeni iki ayrı operasyonla yakaladılar.

Ayvalık’ta jandarma ekipleri, Yunanistan’ın

Ayvalık’ta gerçekleşen iki ayrı operasyonla, Jandarma ekipleri Yunanistan’ın Midilli Adası’na göçmen kaçakçılığı yapan 6 organizatörü ve 21 göçmeni yakaladı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmaların sonucunda Ayvalık’ta operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 21 düzensiz göçmen ile bu göçmenlere organizatörlük yaptıkları belirlenen 6 organizatör ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda 3 binek otomobil, bir tekne motoru ve şişme bot da ele geçirildi. Yakalanan 21 göçm Ayvalık’ta gerçekleşen iki ayrı operasyonla, Jandarma ekipleri Yunanistan’ın Midilli Adası’na göçmen kaçakçılığı yapan 6 organizatörü ve 21 göçmeni yakaladı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmaların sonucunda Ayvalık’ta operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 21 düzensiz göçmen ile bu göçmenlere organizatörlük yaptıkları belirlenen 6 organizatör ele geçirildi.

SERPİL ÇAKIRÇAVUŞ