Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayvalık’ın Cunda Adası’ndaki iftara binlerce vatandaş katıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Cunda Adası’nda; Ayvalık Belediyesi ev

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Cunda Adası’nda; Ayvalık Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofrasına, adada yaşayan binlerce vatandaş katıldı.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren manevi ikliminde gerçekleşen buluşmada iftar sofrasının bereketi paylaşıldı. İftar sofrasında, samimi sohbetler ve birlikteliğin verdiği sıcak atmosfer yaşandı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Alibey (Cunda) Adamızın Pazar Meydanı’ndaki iftar yemeğimizde binlerce hemşehrimiz ile aynı sofrada bereketi ve huzuru paylaştık. Mübarek Ramazan Ayı’nın bolluğu hanemize, hoşgörüsü gönüllerimize dolsun. Her lokmamızı paylaşacağımız daha nice Ramazan sofralarında buluşmak dileğiyle Birlik, beraberlik ve dayanışma ile Ayvalık Kadar Güzeliz” diye konuştu.

Ayvalık Belediyesi’nce, Ramazan ayı boyunca dayanışma ruhunu pekiştiren etkinlikler ve iftar programları düzenlemeye devam edilecek. Başkan Mesut Ergin, bu tür organizasyonlarla hem ihtiyaç sahiplerine destek olmayı hem de toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek dostluk bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Ergin, önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde de iftar sofraları kurarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.