Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım: “Henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım”

FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM, BAŞKAN ADAYLIĞI İLE İLGİLİ HENÜZ YÖNETİM VEYA KURUL LİSTESİ HAZIRLAMADIĞINI BELİRTEREK, “15 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPACAĞIM BASIN TOPLANTISININ ARDINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIM VE YÖNETİMİME / KURULLARA DÜŞÜNDÜĞÜM İSİMLERLE GÖRÜŞECEĞİM” DEDİ.

FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI AZİZ

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, başkan adaylığı ile ilgili henüz yönetim veya kurul listesi hazırlamadığını belirterek, “15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim” dedi.

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek. Yıldırım, sosyal medyada adaylık ve yönetim listesi ile ilgili çıkan haberlere yönelik yazılı açıklama yaptı. Yıldırım, “Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon oluşturulmaktadır. Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim. Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.”