Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALIKESİR HALKI FİLİSTİN İÇİN BULUŞUYOR!

Filistin’deki insanlık dramına ‘Dur!’ demek amacıyla 20 Ekim Cuma günü Balıkesir’de ‘FİLİSTİN İÇİN HEP BİRLİKTE’ sloganıyla gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Filistin’deki insanlık dramına ‘Dur!’

BALIKESİR HALKI EYLEMLERE DEVAM EDİYOR!

Hamas ile İsrail arasındaki savaşta hayatını kaybeden veya zor şartlar altında kalan Filistinlilere destek için Balıkesir Sivil Toplum Platformu eylemlerini sürdürüyor. 27 Sivil Toplum Kuruluşu tarafından oluşturulan platform, geçtiğimiz Cuma günü Zağnos Paşa Cami’ndeki Cuma Namazı sonrasında Filistin’de yaşamlarını yitiren Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılmış, ardından da hazırladıkları basın açıklamasını okuyup ‘Katil İsrail, Filistin’den Defol!’ şeklinde sloganlar atmıştı. Platform, bu Cuma da eylemini tekrarlama kararı aldı.

BAŞKAN YÜCEL YILMAZ’DAN KATILIM ÇAĞRISI!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, dün katıldığı bir programda, Filistin’de yaşanan insanlık dramından bahsederek, bugün yapılacak olan programa katılım çağrısında bulundu. Bugün Cuma Namazının ardından, Zağnos Paşa Cami avlusunda Balıkesir Sivil Toplum Platformu’nun düzenlediği program gerçekleştirilecek. Filistin’de yaşamını yitiren Müslümanlar kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılınacak ve İsrail protestosu gerçekleştirilecek. Haydi Balıkesir! Filistin’deki Müslüman kıyımına karşı tek yürek olmanın tam zamanı!