Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALIKESİR POLİSİ GÖZ AÇTIRMIYOR

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdikleri kapsamlı operasyonla vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamayı hedefledi. Balıkesir Valiliği koordinasyonunda düzenlenen operasyona, Asayiş, İstihbarat, Narkotik, KOM ve TEM şube ekipleri katıldı. Toplamda 74 ekip ve 315 polisin yer aldığı operasyon, il merkezi ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü

Operasyonun odak noktaları arasında narkotik madde bulundurma, ruhsatsız silah bulundurma ve aranan şahısların yakalanması bulunuyordu. Yapılan çalışmalarda toplamda 105 şahıs ve belirlenen adreslere yönelik operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlar neticesinde çeşitli suçlardan aranan toplam 61 şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan 45’i, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, operasyon sırasında yapılan ikamet ve araç aramalarında 13 şüpheli şahıs daha gözaltına alındı ve 4 kişiye idari işlem uygulandı.

Operasyon kapsamında ele geçirilen malzemeler arasında 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet fişek, 6 adet ruhsatsız tüfek ile 25 adet kartuş, 1 adet havalı tabanca, 41 adet kenevir tohumu, 63,5 gram metamfetamin, 195 gram esrar maddesi, 4 gram bonzai, 5 adet sentetik ecza hap, 3 adet payp ve 1 adet hassas terazi yer alıyor.

Emniyet ekiplerinin sabah saatlerinde gerçekleştirdiği başarılı operasyon, şehirdeki suç unsurlarıyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi.

SERPİL ÇAKIRÇAVUŞ