Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALIKESİR’DE İŞ FIRSATLI FUAR

İş arayanlar ile işçi arayanların buluştuğu ‘8. Balıkesir İstihdam Fuarı’ 20 Kasım’da Avlu’da açılıyor. Fuarda 43 firma yer alacak.

İş arayanlar ile işçi

FUARIN MOTTOSU: ‘BURADA İŞ VAR’

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, iş arayan ve işverenleri buluşturacak Balıkesir İstihdam Fuarı’nın (BAİF08) Ekim ayı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nda 20-21 Kasım tarihlerinde yapılmasına karar verildiğini ve fuarın 20 Kasım saat 11.00’ de Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde “Burada İş Var” mottosuyla sekizinci kez açılacağını söyledi. Balcı, protokol konuşmalarının ardından fuar açılışının yapılacağını, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin istihdam durumuna ilişkin hazırlanan rapor sunumunun gerçekleştirileceğini ve açılış sonrası stant ziyaretleri yapılacağını belirtti.

İŞ ARAYANLAR BAŞVURU YAPACAK..

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sanayi Odası ve Ticaret Odası Başkanlıkları işbirliğinde gerçekleştirilecek fuar organizasyonu ile ilgili protokolün yapıldığını ifade eden Balcı, bu yıl düzenlenecek olan fuar çalışmasında 43 firmanın yer alacağını bildirdi. 2 gün sürecek fuarda işverenler, stantlarında firmaları ile ilgili bilgilendirme yaparken, iş arayan vatandaşların başvuruları alınacak. İşveren firmalar böylelikle aradıkları işgücünü istihdam etme fırsatı bulmuş olacak.

Havva ERTÜRK