Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALIKESİR’DE SAHUR BEREKETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve Balıkesir İl

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, sahur programı kapsamında vatandaşın hanesine misafir olarak Ramazan ayının paylaşma ruhunu sahaya taşıdı.

GÜR AİLESİNİN SOFRASINDA SAMİMİ BULUŞMA

Balıkesir’de Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlarla iç içe geçiren AK Parti heyeti, sahur mesaisine ara vermeden devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, sahur vakti Gür ailesinin kapısını çaldı. Ev ortamında kurulan yer sofrasına konuk olan heyet, aile üyeleriyle birlikte sahur yaparak Ramazan’ın getirdiği birlik ve beraberlik mesajlarını paylaştı. Geleneksel sahur sofrasının samimiyetinde geçen görüşmede, hem güncel konular üzerine sohbet edildi hem de mahalle sakinlerinin beklentileri yerinde dinlendi.

AYDEMİR: “SOFRAMIZIN DUASIYLA NASİPLENDİK”

Gerçekleştirilen hane ziyareti sonrasında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Mehmet Aydemir, Ramazan ayının birleştirici gücüne vurgu yaptı. Hemşehrileriyle aynı ekmeği bölüşmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Aydemir, “Mübarek Ramazan ayının iklimini Balıkesir’imizin her köşesinde, hemşehrilerimizle bir arada solumaya gayret ediyoruz. Bu gece sahur vaktinde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Belgin Uygur ile birlikte Gür ailesinin evine misafir olduk. Muhabbeti ve bereketi paylaştığımız bu güzel sofranın duasından nasiplendik. Bizi güler yüzle ağırlayan kıymetli ailemize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HANELERDE RAMAZAN MESAİSİ SÜRECEK

Vatandaş odaklı siyaset anlayışı çerçevesinde düzenlenen sahur ziyareti, çekilen hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirildi. Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, halkın sofrasında bulunmanın ve doğrudan temas kurmanın kendileri için her şeyden daha kıymetli olduğunu dile getirdi. AK Parti Balıkesir teşkilatının Ramazan ayı boyunca her gece farklı bir mahallede, iftar ve sahur sofralarında Balıkesirlilerle buluşmaya devam edeceği ve gönül köprülerini güçlendireceği kaydedildi.