Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALIKESİR’DEKİ OKUL SERVİS TARİFESİ BELİRLENDİ!

Bu haberin fotoğrafı yok

SERVİS ARAÇLARI HAZIR HALE GETİRİLDİ!

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Rıza Tekin yaptığı açıklamada, okul servisi ücretlerine yapılan zamların, araçlarda yaşanan maliyet artışları ve genel ekonomik koşulların sonucunda kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Akaryakıt, yedek parça, servis çalışanlarının maaşları ve trafik sigortası gibi bir dizi faktörün etkisiyle servis ücretlerinde artış yaşandığını açıkladı. Başkan Tekin, okula başlayacak öğrencileri güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmek için servis araçlarının hazır hale getirildiğini söyledi. En iyi hizmeti verebilmek adına servis araçlarının bakımlarının da yapıldığını dile getiren Başkan Tekin önemli açıklamalarda bulundu.

FİYATLAR ŞU ŞEKİLDE!

Balıkesir’de 550 servis aracının eğitim ve öğretim yılına hazırlandığını kaydeden Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Rıza Tekin,“2023–2024 Eğitim – Öğretim döneminde taşıma ücretleri geçen bir yıllık zaman aralığındaki yeniden değerleme oranları, işletme maliyetleri, personel ücretleri, amortisman giderleri, enflasyon, Akaryakıt ve ürünlerindeki fiyat artış rakamları dikkate alınarak yıllık 0-3 Km’ye kadar olan mesafeler için bin TL, 0-6 Km’ye kadar bin 100 TL, 0-10 Km’ye kadar bin 250TL, olarak düzenlenmiştir. Hostes kullanılan araçlarda ise ek olarak öğrenci başı 250 TL eklenecek. Özel okullarda ise bu fiyatlar 0-3 km bin 250 TL, 0-6 km bin 350 TL, 0-10 km bin 500 şeklinde olacak. Bu vesile ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize, Velilerimize, Camiamıza ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Balıkesir Toplu Taşıma araçlarındaki fiyat tarifesinde de değişiklik yapıldığını söyleyen Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Rıza Tekin, “1 Eylül’den itibaren Balkart tarifesinde öğrenci ücreti 9, sivil ücreti ise 13 TL olacak. 

Özel Haber: Aydın Enes ERBAŞI