Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALIKESİR’İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ!

Balıkesirli Milli Güreşçi Duygu Gen, Çorum’da düzenlenen Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası 65 kg kategorisinde ikinci olarak gururlandırdı

Balıkesirli Milli Güreşçi Duygu

Kepsut Belediyespor güreş takımının başarılı sporcusu Duygu Gen, Çorum Yeni Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ilk gün yapılan müsabakalarda 65 kg kategorisinde ikinci oldu.

“SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Sporu ve sporcuyu her fırsatta desteklediklerini belirten Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Duygu Gen’i tebrik etti. Başkan Cankul, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyoruz. Bu gençlerimiz de Türkiye’de ve Dünya’da elde ettikleri başarılar ile göğsümüzü kabartıyor. Bu süreçten sonra da Kepsut Belediyesi olarak gençlerimizin önünü açmaya devam edeceğiz. 11-12 Aralık tarihlerinde, Çorum Yeni Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ilk gün yapılan müsabakalarda 65 kg kategoride 2. olan Kepsut Belediyesi Spor Kulübümüz güreşçisi Duygu Gen’i tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH ÇOK ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAYACAĞIZ”

Kızı Duygu’nun başarısını sosyal medya hesabından duyuran baba Şahin Gen, “Büyük kadınlar Türkiye güreş şampiyonasına doktor raporuyla katıldık, (18, 35) yaş aralığı grubunda ikincilik nasip oldu. Bu yaşta üstün mücadele veren kızımı kutluyorum.  Yetişmesinde emeği olan hocalarını, federesyonumuzu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’a teşekkür ediyorum.  3 yıl U20’de.  6 yıl U23’te mücadele edeceğiz. İnşallah çok şampiyonluklar yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Hasan AKAR