Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANDIRMASPOR KAYBETMEK İSTEMİYOR!

Trendyol 1. Lig 14. Haftasında Bandırmaspor, Tuzlaspor deplasmanına konuk olacak. Bugün saat 13.30’da oynanacak olan maçta Bandırmaspor 3 puanı alarak ligde ikinci sıraya yükselmek istiyor.

Trendyol 1. Lig 14.

Bandırmaspor, bugün deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçı öncesi antrenmanlarını tamamladı. Üç puanı almak için sahaya çıkacak olan bordo beyazlılar, Tuzla engelini aşmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Bandırmaspor 25 puanla üçüncü, Tuzlaspor ise 11 puanla on altıncı sırada yer alıyor. Antrenmanlarla maça hazırlıklıklarını tamamlayan bordo beyazlılar, kondisyon çalışmaları yaptılar. Isınma ve taktik çalışan Bandırmasporlu futbolcular, maç için motivasyonlarının yüksek olduğunu söylediler.

DÜDÜK BURAK OLCAR’DA!

İstanbul Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesi A klasman hakemi Burak Olcar yönetecek. Yardımcı hakemlikleri Suat Güz ve Haydar Avcı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Efe Tanrıverdi olarak açıklandı. Bandırmaspor-Tuzlaspor karşılaşmasında Futbol Federasyonu temsilciliklerini Eser Kuruoğlu, Eren Öztürk ve Ahmet Aksoyek yürütecek.

Fatma ÖNCEL