Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yazıcıoğlu: “Özel insanlarımız bize emanet”

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KEMAL YAZICIOĞLU, SEÇİM SÜRECİNDE ZİYARET ETTİĞİ TOKAT ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ’NE VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRDİ.

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde ziyaret ettiği Tokat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne verdiği sözleri yerine getirdi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde ziyaret ettiği Tokat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne verdiği sözleri yerine getirdi. Başkan Yazıcıoğlu’nun ziyareti sırasında bahsettiği kamelya, bank ve oyun grupları kısa sürede merkezin bahçesine monte edilerek özel gereksinimli çocukların hizmetine sunuldu.

“Söz verdiğimiz ne varsa yerine getirdik”

Başkan Yazıcıoğlu, verdikleri sözleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Bütün özel insanlarımız bize emanet. Onların gerçek sahibi Tokat Belediyesi ve biziz. Kardeşlerimiz için ne söz verdiysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Seçim öncesinde bu alana kamelya, banklar ve oyun grubu sözümüz vardı. Göreve başlamamızın hemen akabinde Uygulama Merkezimize söz verdiğimiz ne varsa verine getirdik. Ekiplerimiz kısa sürede çocuklarımızın taleplerini karşıladılar. Dün olduğu gibi bundan sonra da tüm özel insanlarımızın, çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.