Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BASKİ, Susurluk’un Geleceğine 329 Milyon Altyapı Yatırımı”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz liderliğindeki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ), Şehrin su ve kanalizasyon hizmetlerini modernize etmek ve geliştirmek için kararlı bir şekilde çalışıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

BASKİ bu çerçevede, Susurluk’a 329 milyon TL değerinde dev altyapı yatırımı gerçekleştirdi.
‘’BASKİ’nin Çevre Dostu Yatırımları”
BASKİ; su temini, içme suyu arıtması, kanalizasyon hizmetleri ve çevre koruma konularında kapsamlı yatırımlar yaparak şehrin altyapısını güçlendiriyor. Bu yatırımların ötesinde, BASKİ’nin çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmetleri, şehirde su ve kanalizasyon hizmetlerinin geliştirilmesi ve modernleştirilmesiyle Susurluk’un yaşam kalitesini artırıyor ve şehre önemli bir değer katıyor.

“Su, Kanalizasyon ve Çevre Koruma Alanında Kapsamlı Yatırımlar”
“Çevre Dostu Atıksu Yönetimi”

Büyükşehir Belediyesi, Susurluk da önemli bir rol oynuyor. BASKİ, şehrin su ve kanalizasyon hizmetlerini modernize etmek ve geliştirmek için kararlı bir şekilde çalışıyor. Şehirde su temini, içme suyu arıtması, kanalizasyon hizmetleri ve çevre koruma konularında kapsamlı yatırımlar yapıyor. BASKİ’nin çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmetleri, Susurluk’un yaşam kalitesini artırıyor ve şehri geleceğe taşıyor.
‘’Baski, Susurluk için 7/24 Çalışıyor’’
Susurluk’ta, 44 kırsal mahalle ve 10 merkezde hizmet veren BASKİ, 12 bin 869 merkez, 8 bin 275 kırsal ve 3165 tarımsal abonesine kesintisiz hizmet sunmak için 7 gün 24 saat çalışıyor.

“Suyun Geleceğine Yatırım”

68 kilometre yeni içme suyu hattı, su baskınlarını önlemek için 28,5 kilometre kanalizasyon hattı ve 316 metre yağmur suyu hattı inşa eden BASKİ ayrıca 78 yağmur suyu ızgarası ve 183 yağmursuyu bacası tamiri gerçekleştirdi.

“Sulama ve İçme Suyu Arıtma’’
‘’Temiz Su, Temiz Gelecek’’
BASKİ, inşa ettiği 3 içme suyu arıtma tesisiyle; Susurluk, Göbel ve Karapürçek’te 50 bin kişilik günlük temiz ve içilebilir suyunu kesintisiz şekilde sağlıyor. Ayrıca mevcut hizmetleri genişletmek amacıyla BASKİ, çiftçiler için 41 kilometre yeni sulama hattı inşa etti.

“BASKİ: Susurluk’a Çevre Dostu Altyapı Yatırımı ve Kaliteli Su Hizmeti!”
BASKİ, çevre ve gelecek için büyük bir öneme sahip olan atıksu arıtma konusunda 3 adet tesisi hayata geçirerek günde 40.000 kişinin ihtiyacını karşılayacak atıksu arıtma kapasitesi sunuyor. BASKİ, çevre dostu yaklaşımıyla temiz su kaynaklarını korumaya ve Balıkesir’e hizmet etmeye devam edecek.

Bu büyük yatırımlarla, Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ, Susurluk’un geleceğine değer katarak, şehrin yaşam kalitesini yükseltmeye ve çevreye duyarlı bir şekilde büyümesine önemli bir katkı sağlıyor.