Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BASKİ’DEN DENİZ DOSTU PROJE

BASKİ tarafından hayata geçirilen

BASKİ tarafından hayata geçirilen proje ile ileri Biyolojik arıtım prosesi ile inşa edilen Atıksu Arıtma Tesislerinin yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla, Bandırma ve Erdek İlçelerinde kanalizasyon ve arıtma tesisi altyapı eksiklikleri giderilerek Bandırma ve Erdek Körfezini kirleten evsel atık unsurları ortadan kaldırılacak ve artık Marmara Denizi kirlenmeyecek.

BASKİ 7/24 HİZMETTE

Erdek İlçesi Kanalizasyon Şebeke Hattı ve İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi kapsamında 61 bin 300 metre kanalizasyon şebeke ve terfi hatları ile 8 bin 700 metre küp ve 62 bin 750 kişi kapasiteli İleri Biyolojik arıtım prosesine sahip Atıksu Arıtma Tesisi yapımı bulunuyor. Tesisin yapım işinin  yüzde 60’ı tamamlandı. Gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak adına su ve atıksu hizmetlerini insan odaklı, çevreye duyarlı, uluslararası standartlarla kaliteli ve verimli şekilde gerçekleştiren BASKİ hizmetlerini 7/24 sürdürmeye devam ediyor.

BASKİ HIZ KESMİYOR! YÜZDE 35’İ TAMAMLANDI!

 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan, yüzde 84’ü Avrupa Komisyonundan hibe, yüzde 6,40’ı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından hibe ve geri kalan yüzde 9,60’da nihai kullanıcı BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından sağlanacak olan, Bandırma Entegre Su Projesi kapsamında Bandırma İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapım işinde 3 bin 500 metre terfi ve deşarj hattı ile 24.533 metre küp gün ve 173.000 kişi kapasiteli İleri Biyolojik arıtım prosesine sahip, Atıksu Arıtma Tesisi yapımı bulunuyor ve yapım işinin yüzde 35’i tamamlandı.  Hasan AKAR