Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayburt ve Erzincan’ın yüksek kesimlerine kar yağdı

BAYBURT VE ERZİNCAN’IN YÜKSEK KESİMLERİNE KAR YAĞDI

BAYBURT VE ERZİNCAN’IN YÜKSEK

Hava sıcaklığının hissedilir derece düştüğü Bayburt ve Erzincan’ın yüksek kesimlerine kar yağdı. Kar yağışı Kop Dağı ve Munzur Dağlarının zirve kesimlerini beyaza büründürdü. Yılkı atları da kar yağışı altında görüntülendi.

Bayburt ve Erzincan kent merkezlerinde aralıklı yağmur yağışı etkili olurken yüksek kesimlerde mevsimin ikinci kar yağışı görüldü. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmeye göre, bölge genelinde bugün hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgâr güneyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esecek. En düşük hava sıcaklığı Kop Dağı, Ergan ve Munzur Dağlarında sıfır derecenin altına düştü.

Sis ve pusun hakim olduğu Kop Dağı ve Munzur Dağlarının üst kesimlerinde kar yağışı görüldü. Kar bazı noktaları tamamen beyaz örtüyle kapladı.

Erzincan ile Tunceli arasında yer alan Munzur Dağlarında yılkı atları kar yağışı altında drone kamerayla havadan görüntülendi.