Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Turgutlu’daki çiftçi mitingine katıldı

BOZKURT BELEDİYE BAŞKANI BİRSEN ÇELİK, MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE CUMHURİYET HALK PARTİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ÇİFTÇİ MİTİNGİNE KATILDI. ÇELİK, MİTİNG SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMADA, CHP’NİN ÇİFTÇİNİN VE HALKIN YANINDA OLDUĞUNU VURGULADI.

BOZKURT BELEDİYE BAŞKANI BİRSEN

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen çiftçi mitingine katıldı. Çelik, miting sonrası yaptığı açıklamada, CHP’nin çiftçinin ve halkın yanında olduğunu vurguladı.

Başkan Çelik, mitinge katılımıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Parti’miz ve Genel Başkanımız Özgür Özel, çiftçinin yanında, halkın yanında yer alıyor. Manisa Turgutlu’da düzenlenen çiftçi mitinginde Genel Başkanımızın liderliğinde bir araya geldik” dedi.

Özgür Özel’e teşekkür

Çelik, çiftçilere verilen desteğin önemine dikkat çekerek, “Çiftçilerimize sahip çıkan Genel Başkanımıza teşekkür ederiz. CHP olarak, çiftçilerin haklarını savunmak ve onların yanında durmak bizim öncelikli görevlerimizden biridir” ifadelerini kullandı.

Bozkurt Belediyesi olarak her zaman halkın ve çiftçinin yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Çelik, “Halkımızın ve çiftçilerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda her türlü desteği vermeye hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.