Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BŞB’Lİ GÜREŞÇİLERDEN BAŞARILI SONUÇ

Bu haberin fotoğrafı yok

Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’da ata sporu yağlı güreşe ilgiyi arttırmak amacıyla 8. kez gerçekleştirilen Yunusemre Belediyesi Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin final günü güreş severlerden yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin başarılı pehlivanları, Yuntdağı’nda altın kemeri almak için ter döktü. 7’den 70’e vatandaşların akın ettiği organizasyonda Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da bulundu.

BALIKESİRLİ GÜREŞÇİLER İLGİ GÖRDÜ

8. Yuntdağı Yağlı Güreşleri’nde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Efe Şahan “Deste Küçük Boy”kategorisinde ikinci, Necil Al ise “Başaltı Boy” kategorisinde üçüncü oldular. Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın memleketini temsil eden güreçşilerin başarılı performansları ise göz doldurdu.

“TÜM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Ata sporcunun yaşatılması için önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Manisa Yunusemre Belediyesi Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerini izledik. Başpehlivan olan Ali Gürbüz’ü ve Er Meydanında yiğitçe kol bağlayan tüm pehlivanlarımızı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. Serpil ÇAKIRÇAVUŞ