Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DAİMA ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ”

Aksakal ve Karaçalılık mahalleleri arasında özel bir firma tarafından yapılmak istenilen tesisle ilgili mahalle muhtarları Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’u ziyaret ederek çözüm istediler. Başkan Tosun, “Daima üreticimizin yanındayız” diyerek konuyla yakından ilgileneceğini söyledi.

Aksakal ve Karaçalılık mahalleleri

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Aksakal ve Karaçalılık mahalleleri arasında özel bir firma tarafından yapılmak istenilen tesis hakkında muhtarlarla bir araya gelerek istişare yaptı. Her zaman üreticilerin yanlarında olduklarını belirten Başkan Tosun, “üreticilerimizin haklarının savunucusu olacağız” dedi.

“MERALAR HALKINDIR”

Muhtarları makamında ağırlayan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Aksakal ve Karaçalılık mahalleleri arasında özel bir firma tarafından yapılmak istenilen tesisle ilgili Aksakal, Karaçalılık, Çakıl, Hıdır mahalle muhtarlarımız, Metin Atıcı, Mehmet Evre, Emrah Parlak, Süleyman Dönmez ve CHP Bandırma İlçe Başkanımız Mehmet Atak ile bir araya geldik. Ülkemizde tarım ve hayvancılık alanında uygulanan yanlış politikalar çiftçimizi ve üreticimizi mağdur etmiştir. Meralar halkındır asla satılamaz. Üreticilerimizin yanında, haklarının savunucusu olacağız. Havva ERTÜRK