Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekip: Siberay Güneş Fırtınası sinema filmi öğrencilerle buluştu

DENİZLİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, “EKİP: SİBERAY GÜNEŞ FIRTINASI” SİNEMA FİLMİNE 110 ÖĞRENCİ KATILIP, SİBER SUÇLARIN ENGELLENMESİ, OLUŞABİLECEK MADDİ VE MANEVİ ZARARLARIN EN AZA İNDİRGENMESİ İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURDU.

DENİZLİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

DENİZLİ(İHA) – Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, “Ekip: Siberay Güneş Fırtınası” sinema filmine 110 öğrenci katılıp, siber suçların engellenmesi, oluşabilecek maddi ve manevi zararların en aza indirgenmesi için farkındalık oluşturdu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, oluşabilecek maddi ve manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı devam ediyor. Etkinlik çerçevesinde 05 Nisan 2024 tarihinde özel eğitim ve Yeşilköy İşitme Engelliler İlkokulu ile ortaokulu öğrencilerine yönelik gösterime giren “Ekip: Siberay Güneş Fırtınası” sinema filmine 110 öğrenci ve 20 öğretmenle katılım sağlanarak sinema etkinliği yapılmıştır. Öğrenciler, izledikleri animasyon filminde güvenli ve bilinçli internet, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık konularında bilgilendirici, eğlenceli içeriklerle bilgi sahibi oldu. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü siberay programı faaliyetlerine devam edecek.