Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERASMUS PROJESİYLE KEPSUT’A GELDİLER

Bu haberin fotoğrafı yok

Slovenya, Polonya ve Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi işbirliğinde yürütülen “We Say That Stop Wasting” isimli Erasmus+ projenin Türkiye hareketliliği tamamlandı. İki ülkeden gelen öğretmen ve öğrenciler Kepsut’u gezerek proje çalışmalarına katıldılar. Projeyle ilgili konuşan Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Esra Özay Gözükara, “Slovenya, Polonya ve Türkiye ortaklığı ile gerçekleştirdiğimiz “We Say That Stop Wasting” isimli Erasmus+ Projemizin Türkiye hareketliliğini tamamladık. Polonya ve Slovenya hareketliliği sonrasında 29 Mayıs-02 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye hareketliliğinde kurumumuz Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak iki ülkeden öğretmen ve öğrencileri misafir ettik” dedi.

“FARKINDALIK OLUŞTURMA FAALİYETLERİNE YER VERDİK”

Proje kapsamında kültürel geziler de düzenlediklerini söyleyen Müdür Gözükara, “Kepsut Belediyesi Mehmet Karabey Kültür Merkezinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi ziyaret ederek projemizde destek veren ve bizleri onurlandıran Kepsut Kaymakamımız Sayın Harun Arslanargun tarafından da büyük beğeni takdir toplayan; ilçemizi, okulumuzu ve pansiyonumuzu gezerek, tanıyarak başlayan eğitim programımızda, proje içeriğinde yer alan geridönüşüm, tüketimi önleme, israfa karşı farkındalık oluşturma faaliyetlerine yer verdik” şeklinde konuştu.

“YÖREMİZİ VE ÜLKEMİZİ TANITMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Esra Özay Gözükara, “Keyifli, eğlenceli Balıkesir, Ayvalık, İstanbul gezileriyle ve kültürümüzü tanıtmaya yönelik etkinliklerle yöremizi ve ülkemizi tanıtma çalışmaları gerçekleştirdik. Hareketlilik programımızın son günü yapılan sertifika töreninin ardından proje ortaklarımızı ülkelerine uğurladık. Emeği geçen Proje Koordinatörümüz Burhan Toptaş, Öğretmenlerimiz Mustafa Nalbant ve Müjdat Ergin’e, desteğini esirgemeyen Kepsut Kaymakamımız Harun Arslanargun başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Durmuş ve Kepsut Belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Tuğçe BOZDAĞ