Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDEK MASADAN DEĞİL SAHADAN TAKİP EDİYOR!

Erdek Belediye Başkanı Belkıs Mahallesi’nde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Erdek Belediye Başkanı Belkıs

Erdek Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Belkıs Mahallesi’nde, hasar alan ve bozulan yollar bakım ve onarımdan geçiriliyor. Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık çalışmaların devam ettiği alana giderek incelemelerde bulundu. Bölge hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Karışık ardından mahalleli vatandaşlarla bir araya geldi.

“VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETLERİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Çalışmaları yerinde inceleyen Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “İlçe merkezimiz ve kırsal bölgelerimizde hasar alan ve bozulan yollar ekiplerimizce düzenlenerek eskisinden daha iyi ve daha sağlıklı hale getiriliyor. Tüm çalışmalarımız hız kesmeden devam ederken bizlerde çalışmaları masadan değil yerine gelerek inceliyoruz. Belkıs Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, gerekli talimatları ekiplerimize ilettim. Ardından hemşehrilerimizi selamlayarak muhabbetlerine ortak olduk. Vatandaşlarımızın talepleri ve memnuniyetleri için uğraşıyor, hizmet üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu. HAVVA ERTÜRK