Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GALLER-TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA? NEREDE YAYINLANACAK?

A Millî Takımı, UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçında bu akşam Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Turnuvaya gitmeyi garantileyen Ay Yıldızlılar çıkacağı Galler deplasmanında tarihindeki ilk grup birinciliğinin peşinde.

A Millî Takımı, UEFA

Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug yönetecek. Jug’un yardımcılıklarını Matej Žunič ve Manuel Vidali yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Martin Matoša olacak. Müsabakada Nejc Kajtazovic VAR, Alen Borošak ise AVAR olarak görev yapacak.

Cardiff kentinde bulunan Cardiff City Stadyumu’da oynanacak maç TSİ 22.45’te başlayacak. Müsabaka TRT 1’den naklen yayınlanacak.

HEDEF, GRUP LİDERLİĞİ

EURO 2024’e katılma hakkını son maçlar öncesinde elde eden A Millî Takımı, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya’nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak.

Son maçlar öncesinde Ay-Yıldızlı ekip 16 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, sahasında Ermenistan’ı konuk edecek Hırvatistan ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor. Galler ise 11 puan ile 3. sıraya sahip.

Milli Takıma ikili averajda üstünlüğü bulunan Hırvatistan’ın grup liderliği için şansı sürüyor. A Millî Takımı, Galler’den alacağı puan ya da puanlarla, Hırvatistan – Ermenistan maçının sonucuna bakılmaksınız grubu lider olarak tamamlamayı garantileyecek.

UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda son maçlar öncesinde oluşan puan durumu şu şekilde:

A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella tarafından belirlenen aday kadromuzda şu isimler yer alıyor:

Serpil ÇAKIRÇAVUŞ