2022 Yılında kurulan Kepsut Eren Bülbül Gençlik Merkezi’ndeki öğrencilerin eğitim düzeylerinin arttırılması ve eğitime destek vermek amacıyla Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, öğrencilere kaynak kitap ve kırtasiye malzemeleri dağıttı.

“GENÇLERİMİZE EĞİTİM DESTEĞİ SUNUYORUZ”

Öğrenci sayısının her geçen gün arttığını söyleyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Eğitime verdiğimiz önem, gençlerimize verdiğimiz değer her şeyin üstünde. Eğitim, gençlerimize verdiğimiz değerin en önde gelen göstergesidir. 2022 yılında Kepsut Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’ni hizmete açtık ve o günden bu yana gençlerimize eğitim ve öğretim desteği sunmaya devam ediyoruz. Merkezimizin açıldığı günden bu yana gençlerimizin ilgisini çekerek, her geçen gün katılım sayısını artırdığını görmek bizi son derece mutlu ediyor. 2022 yılından bu yana düzenlediğimiz “Güz-Yaz” dönemi eğitimlerimize kayıt olan öğrenci sayısı 2 binin üzerine ulaşmış durumda” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI ÜCRETSİZ KARŞILIYORUZ”

Ailelerin maddi yüklerini hafifletmek istediklerini söyleyen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “İlçemizin nüfus ortalamasına kıyasla, il genelinde en yüksek katılımı sağlayan gençlik merkezimizde, öğrencilerimizin “Konu Anlatımı, Yaprak Test, Soru Bankası ve Kırtasiye” gibi ihtiyaçlarını tamamını belediyemiz olarak ücretsiz olarak karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin eğitimlerine kolayca erişmelerini sağlamak ve ailelerinin maddi yükünü hafifletmektir. 2023 güz döneminde kayıt olan öğrencilerimize yardımcı kitaplar ve kırtasiye malzemelerini temin ettik. Gençlerimiz için her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz ve onlardan tek beklentimiz, geleceğe güvenle bakmaları ve başarılı olmalarıdır. İnşallah, sunduğumuz bu imkanlarla yetişen öğrencilerimiz, vatanına ve milletine hizmet eden bireyler olarak Türkiye’nin yüzyılında geleceğe sahip çıkacaklardır. Bu amaçla gençlik merkezimizde hizmet veren fedakar öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.