Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Germencik’te arazi yangını

GERMENCİK’İN MORALI MAHALLESİ’NDE GECE SAATLERİNDE ARAZİ YANGINI ÇIKTI. RÜZGARIN ETKİSİ İLE KISA SÜREDE ÇEVREYE YAYILAN YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNİN YANI SIRA BÖLGE HALKI MÜDAHALE ETTİ. SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

GERMENCİK'İN MORALI MAHALLESİ'NDE GECE

Germencik’in Moralı Mahallesi’nde gece saatlerinde arazi yangını çıktı. Rüzgarın etkisi ile kısa sürede çevreye yayılan yangını söndürmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra bölge halkı müdahale etti. Söndürme çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Germencik’in Ortaklar Mahallesi Gümüşyeni köyü ile Söke’nin Argavlı Mahallesi sınırları arasında meydana gelen orman yangınınınardından bu defa Germencik Moralı Mahallesi yakınlarında yangın çıktı. Geçen hafta meydana gelen yangın alanın yakınında meydana gelen yangını söndürmek için itfaiye ekiplerinin aynı sıra vatandaşlar da seferber oldu. Bölgede bulunan incir ve zeytin ağaçlarının yandığı öğrenilirken yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Hava karanlık olduğu için yangına henüz havadan müdahale edilemediği öğrenildi.