AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Gömeç ilçesinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Aydemir, Gömeç ve Hacıhüseyinler Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretler sırasında vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak talep, beklenti ve ihtiyaçları kayıt altına aldı.
VATANDAŞLARLA BİREBİR TEMASLAR VE TALEP DİNLEME
Gömeç genelinde sürdürülen mahalle ziyaretleri kapsamında İl Başkanı Aydemir, mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Hacıhüseyinler Mahallesi’nde kahvehane, bakkal ve hane ziyaretleri yapan Aydemir, esnafın ve halk tarafından talep edilen hizmetleri değerlendirdi. Mahalle sakinleri gösterdikleri misafirperverlik ile İl Başkanı Aydemir’i karşıladı. Ziyaretler esnasında Gömeç’in ihtiyaçları üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapılırken, hem esnafın hem de mahalle halkının hizmet beklentileri dikkate alındı. Aydemir, sahada vatandaşlarla kurulan iletişimin hizmet politikalarının belirlenmesinde önemli bir unsur olduğunu belirtti. Ziyaretlerde bulunacakları mahalleler ve devam edecek temaslar önceden planlandı.
VATANDAŞ DESTEK VE DEVAMI BEKLENEN ZİYARETLER
Mahalle sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahalle ziyaretlerinin devam ettirilmesinden yana olduklarını bildirdi. Gömeç’in çeşitli mahallerindeki bu tür temasların arttırılması yönünde öneriler yapıldı. İl Başkanı Aydemir, mahalle mahalle dolaşarak esnafı, haneleri ve kahvehaneleri ziyaret ettiklerini vurgulayarak, Gömeç’in tüm köşelerine hizmet ulaştırmanın ilçe teşkilatının öncelikli amacı olduğunu açıkladı.
