Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜNDEM: “2023 TÜRK YÜZYILI VİZYONU”

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı mahalle toplantılarına başladı. İl Başkanı Kazım Çalışkan önderliğinde Yıldız Mahallesi’nde yapılan toplantıda . ‘2023 Türk Yüzyılı Vizyonu ve Gençlerimize Yönelik Tehditler’ konusunda sohbet edildi.

Balıkesir Ülkü Ocakları İl

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan mahalle ziyaretleri başladı. İl Başkanı Kazım Çalışkan yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sohbetler gerçekleştiriyor. Yapılan ziyaretlerde ‘2023 Türk Yüzyılı Vizyonu ve Gençlerimize Yönelik Tehditler’ ülkü ocakları olarak yapılan projeler ve etkşinlikler vatandaşlara anlatılıyor.

“GÖNÜLDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK”

Yıldız Mahallesi’nde vatandaşlar ve gençlerle bir araya gelen Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan mahalleli tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Gerçekleşen mahalle ziyaretinde kendini güzel şekilde karşılayan vatandaşlara teşekkür eden İl Başkanı Kazım Çalışkan, “Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında bugün Yıldız Mahallesinde kıymetli vatandaşlarımız ve gönüldaşlarımızla bir araya geldik. ‘2023 Türk Yüzyılı Vizyonu ve Gençlerimize Yönelik Tehditler’ konulu sohbetimizi gerçekleştirdik” dedi. Melih Kadir EFE