Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in davetiyle Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne gelen Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya plaket takdim edildi.

“YAZICI BİZE İLHAM VERDİ”

Kitap bağışlarından dolayı Yazıcı’ya teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir “Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemiz, bağışlarla öğrencilerimize büyük bir kaynak olmaya devam etmektedir. Değerli hocamız Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya kütüphanemize katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kendisi, eğitime ve kültüre olan bağlılığıyla bizi ilhamlandırmış ve kütüphanemizin daha da gelişmesine katkı sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

KÜTÜPHANE GEZİLDİ

Plaket takdiminin ardından bölgemizin en zengin kütüphanesi olan Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanesi incelendi. Kütüphane gezisine, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı  Barış Yıldırım, İslami İlimler Fakültesi akademisyenleri ve öğrenciler katıldı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Özdemir, olarak beş bine yakın eseri kütüphaneye bağışlayan Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya teşekkürlerini sundu. FATMA ÖNCEL