Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HIRVAT PROJE EKİBİ BALIKESİR’DE

Hırvatistan’dan Balıkesir’e Erasmus+ projesi kapsamında gelen 6 öğretmen, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile görüştüler.

Hırvatistan’dan Balıkesir’e Erasmus+ projesi

Hırvatistan’dan Balıkesir’e gelen 6 öğretmen, Erasmus+ projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan faaliyetleri görüşmek üzere Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile bir araya geldiler. Balıkesir İl Millî Eğitim Şube Müdürü Onur Aydın ve Ar-Ge birimi öğretmenleri ile Şehit Prof. Dr. İlhan Varank BİLSEM Okul Müdürü Turgut Kıvanç, İngilizce Öğretmeni Derya Akpınar, Altıeylül BİLSEM İngilizce Öğretmeni Hülya Baysal ve Hırvatistan proje ekibi öğretmenlerinin bulunduğu ziyarette; Hırvatistan’dan gelen öğretmen ve öğrenciler için planlanan grup hareketliliği, işbaşı izleme ve öğretmen görevlendirmesi faaliyetleri üzerinde duruldu.

UYGULAMALAR YERİNDE İNCELENDİ

2022-2023 eğitim öğretim yılında 15-19 Mayıs ve 21-25 Ağustos tarihlerinde; okul eğitimi alanında akredite olan Hırvatistan Velika Ludina’da bulunan Osnovna Skola Ludina adlı okulu, Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler; grup hareketliliği, işbaşı izleme ve uzman daveti faaliyetlerini tamamladı. Hırvatistan’dan Balıkesir’e gelerek faaliyetler gerçekleştirecek olan 6 öğretmen ve 13 öğrenci ise üstün yetenekli öğrencilerin eğitiminde BİLSEM uygulamalarını yerinde görmek üzere Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank BİLSEM ve Altıeylül BİLSEM’i ziyaret etti. Kültürel faaliyetlerin planlandığı program kapsamında; STEAM uygulamaları, yaratıcı teknolojiler, kağıt yapımı, baskı ve ebru atölyeleri gibi etkinlikler de gerçekleştirilecek. Hasan AKAR