Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İVRİNDİ’DE YÜZLER GÜLÜYOR

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, vatandaşları ziyaret ederek talepleri dinlemeye devam ediyor. Korucu Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Cengiz, “İlçemizin her noktasını daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz” dedi.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf

Korucu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İvrindi’de yapılan her hizmetin ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirdiğini söyleyen Başkan Cengiz, “Hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık. Onların mutluluk ve konfor içinde yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“KIRSAL YA DA MERKEZ MAHALLE AYRIMI YAPMIYORUZ”

Mahalle ziyaretleriyle ilgili konuşan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “İlçemizde vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda merkez mahalle ya da kırsal mahalle ayrımı yapmıyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde de vatandaşlarımızın isteklerini ilk ağızdan dinleyerek sorunlara da en kısa sürede çözümler üretiyoruz. Mahalle ziyaretlerimizi bu nedenle önemsiyorum. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek ilçemizin her noktasını daha yaşanabilir bir hale getirebilmek için yoğun çaba harcıyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

İvrindi Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını söyleyen Korucu Mahallesi sakinleri; “Belediye başkanımız Yusuf Cengiz’den Allah razı olsun. Her isteğimizde anında çözer. Mahallemizi güzelleştirmek için belediye ekipleri gece gündüz çalışıyor. En ufak bir talebimizde bile hemen çözüm üretiyorlar. Biz başkanımızdan çok memnunuz. İnşallah ilçemiz için en güzel hizmetleri yapmaya devam ederler. Biz çok mutluyuz” diyerek Başkan Cengiz ile tek tek sohbet ettiler. Fatma ÖNCEL