Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARESİ MİLLİ EĞİTİM ARA TATİLİ DEĞERLENDİRDİ!

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı birinci ara tatil dönemi değerlendirme toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günü başkanlığında yapıldı.

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı birinci

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü başkanlığında yapılan ara tatil değerlendirme toplantısına çok sayıda eğitimci katıldı. Toplantıya Şube Müdürleri Murat Şahin ve Hidayet Korol ile okul ve kurum müdürlerinin katıldı.  Ara tatil değerlendirme toplantısı Ali Hikmet Paşa İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda eğitim-öğretim yılı başından bu yana okul ve kurumlarının faaliyetleri, yeni yayımlanan yönetmelik ve genelgeler doğrultusunda yapılması gereken iş ve işlemler görüşüldü. Ayrıca toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen İzleme ve Değerlendirme Sınav analizleri ile ulusal ve uluslararası projelere yönelik başvuru süreçleri istişare edildi.

“GENELGELER İLE İLGİLİ ANLATIMLARDA BULUNDUK”

Ara tatilde de çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, “Ara tatille birlikte eğitimciler olarak bir araya geldik. Öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi ve çalışmalarımızın planlı bir şekilde yürütülmesi için değerlendirme toplantısı yaptık. Yönetmelikler ve genelgeler ile ilgili anlatımlarda bulunduk. Öğrencilerimizin sınav analizleri ve başarı sıralamalarını ayrıntılı olarak inceledik. Karesi’de eğitimin kalitesini yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. Fatma ÖNCEL