Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KILIÇDAROĞLU BALIKESİR ADAYIM “AKIN” DEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile yaptığı görüşmede Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın CHP’den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kimi aday göstereceği merakla bekleniyordu. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği iddialarını yalanlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu İzmir ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı.


“AHMET AKIN’IN İZMİR İLE ALAKASI YOK”
İddialara göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile yaptığı görüşmede, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Tunç Soyer’in, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın aday gösterileceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleriyle CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İz Gazete’nin haberine göre, “Ahmet Akın’ın İzmir ile alakası yok” diyen Kılıçdaroğlu, “Ahmet Akın bizim Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızdır. Geçen seçimde de öyleydi ancak İYİ Parti ile ittifak kapsamında İYİ Parti’ye bıraktık ama olmadı. Şimdi de Balıkesir adayımız Ahmet Akın’dır” ifadelerini kullandı. “Peki İzmir adayınız kim?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, Tunç Soyer yanıtını verdi.

Kaynak: https://www.izgazete.net/flas-gelisme-kilicdaroglu-izmir-buyuksehir-belediye-baskan-adayini-acikladi