Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuşadası’nda ’Gazze’ye’ destek yürüyüşü

AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE, İSRAİL’İN GAZZE’DEKİ SALDIRILARINA TEPKİ GÖSTERMEK VE MAVİ MARMARA ŞEHİTLERİNİ ANMAK İÇİN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ÖNCÜLÜĞÜNDE YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ. KISMET OTEL KAVŞAĞI’NDAN BAŞLAYAN KORTEJE BİNLERCE KUŞADALI KATILDI.

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE, İSRAİL’İN

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde İsrail’in Gazze’deki saldırılarına tepki göstermek ve Mavi Marmara şehitlerini anmak için sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde yürüyüş düzenlendi.

Kuşadası Filistin Platformu’nun düzenlediği yürüyüşte Kısmet Otel Kavşağı’nda toplanan binlerce kişi, sahil bandı üzerinden İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’na kadar yürüdü. Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan vatandaşlar, ‘Nehirden denize özgür Filistin’, ’Mavi Marmara onurumuzdur’, ’Katil İsrail, işbirlikçi Amerika’, ’Filistin halkı yalnız değildir’ sloganları attı. Korteje katılanlar, 31 Mayıs 2010’da İsrail’in Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda yaptığı saldırıda şehit olanların isimlerinin yer aldığı pankartlar da taşıdı. İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’na yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık dağıldı.