Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Teşkilatı, “Cuma Bereketi” programı çerçevesinde bu hafta Susurluk’ta bir araya geldi. Teşkilat üyeleri, sabah namazı öncesinde bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.
MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Susurluk İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları temsilcileriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Susurluk Çarşı Camii’nde sabah namazını kıldı. Namazın ardından cami cemaatine çorba ikramında bulunuldu. Vatandaşlarla sohbet eden teşkilat mensupları, hem manevi bir atmosfer paylaştı hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Program sonrası açıklamalarda bulunan MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, maneviyatın ve teşkilat ruhunun önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Sabahın bereketiyle, duaların en makbul olduğu vakitte teşkilatımızla bir arada olmanın huzurunu yaşadık. Bizim siyaset anlayışımız sadece kürsülerde, salonlarda yapılan konuşmalardan ibaret değildir. Biz milletimizin yanında, camide, sokakta, pazarda, her yerde halkımızla iç içeyiz. Bugün burada Susurluk’taki ülküdaşlarımızla omuz omuza saf tuttuk. Rabbim bu birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.” Tunç, teşkilatın her kademesinde aynı inanç ve gayretle çalıştıklarını belirterek, “Balıkesir’de Milliyetçi Hareket Partisi olarak, inançla, samimiyetle ve dava bilinciyle yolumuza devam ediyoruz. Her ilçemizde aynı kararlılıkla halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.” dedi.
