Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik öğrenciler gazilerle buluştu

DÜZCE BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ, TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ DÜZCE ŞUBESİ VE TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ DÜZCE ŞUBESİ ÜYELERİNİ AĞIRLADI. 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’NDE YAPILAN VE GAZİLER İLE MİNİKLERİ BİR ARAYA GETİREN SÜRPRİZ ZİYARET, RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

DÜZCE BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ,

Düzce Belediyesi Gündüz Bakımevi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi üyelerini ağırladı. 19 Eylül Gaziler Günü’nde yapılan ve gaziler ile minikleri bir araya getiren sürpriz ziyaret, renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi’ne bağlı Kıbrıs Gazileri ile muharip gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Düzce Belediyesi iştiraki olan BelKA İnsan Kaynakları bünyesinde faaliyet gösteren Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederek, 4-6 yaş aralığındaki minikler ile bir araya geldi.

Türk Bayrakları ile karşılaştıkları gazilerin kalpaklarını takan minikler, merak ettikleri soruları yönelttikleri gazilere ‘Vatan size minnettar’ diyerek saygılarını dile getirdiler.

Çocuklara teşekkür ederek, samimiyetle sordukları sorulara cevap veren gaziler, hatıra fotoğrafı da çektirmeleri sonrası gündüz bakımevinden ayrıldılar.