Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜDÜR ALKAN İNCELEME İÇİN SAHADA!

Balıkesir İl Tarım ve

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’ı ziyaret etti. Yapılan görüşmede uygulanan projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ortak çalışmalar ve projelerin görüşüldüğü ziyarette istişarelerde bulunuldu. İl Müdürü Erkan Alkan, Yalovalı üretici ve ihracatçı müteşebbis firmaların da yer aldığı toplantıda yaptığı konuşmada; Edremit TDİOSB’nin parsel satışı için talep toplama başvurularını almaya başladığını ifade ederek, Edremit TDİOSB’de Yalovalı sektör temsilcilerinin de yer alması gerektiği çağrısında bulundu.

ÜRETİM SAHASI İNCELENDİ

Toplantının devamında kurulum çalışmaları sürdürülen Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kapsamında işbirliği ve teknik standartlarda fikir birliğine varabilmek adına Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ve teknik personellerle bir araya gelerek kesme çiçek üretim sahasında teknik incelemeler yapıldı.

“GÜZEL VE VERİMLİ BİR ZİYARET OLDU”

Yalova’da kesme çiçek üretim tesisine ziyarette bulunan Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, “Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’ı ziyaret ederek ortak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kapsamında işbirliği ve teknik standartlarda fikir birliğine varabilmek adına Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ve teknik personellerle bir araya gelerek kesme çiçek üretim sahasında teknik incelemeler yaptık. Oldukça verimli ve güzel bir ziyaret oldu. Teknik inceleme ziyaretimizin her aşamasında yanımızda olan Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar başta olmak üzere, İl Müdür Yardımcıları Selçuk Yaman ve İrfan Sakinci’ye teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Gönül DİNÇ