Balıkesir-Bursa Kara Yolu’nun Susurluk geçişinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak durabildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin zamanla yarıştığı operasyonla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
KONTROLDEN ÇIKIP REFÜJE GİRDİ
Kaza, Balıkesir-Bursa Kara Yolu Bursa istikameti Demirkapı mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulmaya başladı. Takla atan araç, orta refüje girerek ters bir şekilde durabildi.
İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kurtarma ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışarak yaralanan sürücü, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla en yakın hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.
TRAFİKTE KISA SÜRELİ AKSAMA
Kaza nedeniyle Bursa istikametinde trafik akışı bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Aracın çekici yardımıyla refüjden kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken, emniyet güçleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı.
