Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZEL ÖĞRENCİLERE VALİ ŞEFKATİ

Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu ve İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, öğrencilerle tek tek sohbet etti.

Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu program kapsamında Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu ve İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Ustaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette okulun eğitim süreci ile ilgili bilgi aldı. Vali Ustaoğlu özel öğrencileri sosyal hayata kazandırmak için emek, sabır ve fedakârlık gösteren eğitimcilere ve velilere teşekkür etti.

“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİ DE SEVİNDİRİYOR”

Özel öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almasını önemsediklerini söyleyen Vali İsmail Ustaoğlu, “Firdevs Hattatoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu ve İl Özel İdare Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek özel öğrencilerimizle bir araya geldik. Onların yüzlerindeki mutluluk bizleri de sevindiriyor. En iyi şartlarda eğitim almaları ve hayata hazırlanmaları açısından eğitim kurumlarımızın tüm çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Emekçi öğretmenlerimize özverileri nedeniyle teşekkür ediyorum. Özel çocuklarımızın daima yanındayız. Onların hayata en iyi şekilde hazırlanmaları için üzerimize düşen herşeyi de yaparız” ifadelerini kullandı. GÖNÜL DİNÇ