Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİNOP İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN SARI SALTUK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, geleceğin sürücülerine yönelik önemli bir adım atarak Sarı Saltuk Anadolu Lisesi öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Trafik güvenliği konusunda farkındalığı artırmayı amaçlayan bu etkinlik, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü,

Eğitimde öğrencilere temel trafik bilgisi aktarılırken, trafik işaret ve levhaları hakkında detaylı bilgiler verildi. Okul servis araçlarında güvenli seyahat için alınması gereken önlemler, emniyet kemeri kullanmanın önemi, yayaların trafikteki sorumlulukları, geçit yerleri ve trafikteki diğer önemli konular konusunda öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Sinop İl Emniyet Müdürü [MÜDÜR ADI], gerçekleştirilen eğitimin ardından yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin trafik kurallarını öğrenmeleri ve güvenli bir şekilde hareket etmeleri toplumumuzun geleceği açısından son derece önemlidir. Bu eğitimle, gençlerimize trafikteki sorumluluklarını ve kurallara uymanın önemini vurgulamayı hedefliyoruz” dedi.

Sarı Saltuk Anadolu Lisesi öğrencileri ise aldıkları trafik eğitimiyle ilgili duygularını paylaşarak, trafikte daha bilinçli ve sorumlu bireyler olma yolunda adım attıklarını ifade ettiler.

Serpil ÇAKIRÇAVUŞ