Uzun süren yaz aylarından sonbahar kendini hissettirmeye başladı. Sonbahar için kombin tamamlamak isteyen internet kullanıcıları, göz alıcı ceket örneklerini merak ediyor. Elbette ceket kullanımı sadece görünüm olarak değil, aynı zamanda kaliteli ve mevsim geçişlerindeki hava sıcaklıklarına uyumlu olmalı. Sonbahar için kullanılacak ceketler hem sıcak tutmalı hem de terletmemeli. Biz de bu yılın dikkat çeken ceket modellerini sizler için derledik.

ZARA DERİ CEKET

Şüphesiz ki deri ceket bir erkeğin dolabında olması gereken en önemli parçalar arasındadır. Zara firması, ceket ile ilgili farkını uzun zamandır ortaya koydu. Sonbahar için göz alıcı ceket modellerinden bir tanesi de Zara’nın ürettiği Biker olarak adlandırılan bu deri ceket modeli. Bu ceket  sizi bambaşka bir seviyeye taşıyacaktır.

Zara deri ceket Modelleri için tıklayın

PULL&BEAR KOLEJ CEKET

Gerek üniversite gerekse liselilerin tercih ettiği ve 90’lı yıllardan bu yana tarzı değişse de modası asla değişmeyen bir kıyafet ; Kolej Ceket. Sonbahar’da kombinlenmesi ve rahat tarzı ile sizleri farklı bir boyuta taşıyacak olan bu ceket listemizin olmazla olmazları arasında ikinci sırada.

Pull&Bear Kolej Ceket İçin Tıklayın

LC WAİKİKİ TRENÇKOT

Yağmurlu sonbahar günlerinde sizi adeta bir beyefendi gibi gösteren ve gerek spor gerekse klasik giyimde tarzınıza modernlik katan bir parça; Trençkot. Listemizin üçüncü sırasında bulunan bu ceket türü ile gözler her daim üstünüzde olacak. LC WAİKİKİ hem uygun fiyatıyla hem de göz dolduran ceket modelleriyle sonbahar kombinlerinizi tamamlamak için önemli bir detay

LC WAİKİKİ TRENÇKOT Ceket Modelleri İçin Tıklayın

MAVİ KOT CEKET

İster bol kesim ister dar kesim, bazen kürkü bazen kürksüz ama dolabınızda olmazsa olmaz olan tüm yılların her döneminde asla listeden çıkmayan bir kurtarıcı; Kot Ceket. Siyah, Beyaz ve özellikle kot mavisi renkleri ile sizi her kombininizde mutlu hissettirecek olan bu ceket tarzı listemizin son sırasında.  Mavi tarafından üretilen kot ceket modelleri de sonbahar mevsiminde dikkatinizi çekecek.

Mavi Kot Ceket Modelleri İçin Tıklayın

Serpil Çakırçavuş