Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞÜKRÜ BAKIR ALTIEYLÜL’E ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Balıkesir’in tanınmış iş insanlarından Şükrü Bakır, Altıeylül Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak duyurdu. İnşaat Mühendisi olan Bakır, Şükrü Bakır, “bu şehir ile ilgili hayallerimiz var” diyerek Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı olma kararı aldığını duyurdu.

Balıkesir'in tanınmış iş insanlarından

 

Bakır, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 1978 Balıkesir doğumlu olduğunu belirterek, eğitim hayatının tamamını Balıkesir’de tamamladığını ifade etti. Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Bakır, 2002 yılından bu yana aktif olarak inşaat mühendisliği alanında  çalışıyor.

 

Altıeylül Belediye Başkan aday adaylığına soyunduğunu ifade eden Bakır, “Allah nasip ederse çok güzel işler yapacağız. Gerekçelerimiz var. Nereden çıktı bu diye merak edenler mutlaka olacaktır. Bizler hep hayal kurardık şehrimizle alakalı. Şehrimize faydamız olsun diye meslek olarak inşaat mühendisliğini seçtim. Bu yönde eğitim aldım ama hayalim hiç bitmedi. Bu şehirde yaşıyoruz. Her sokağında bir hatıram var, her sokağında bir anım var, ben iyi günümü de kötü günümü de üzüntümü de, sevincimi de bu şehirde yaşadım. Bu şehir ile alakalı hayallerimiz var.” şeklinde konuştu.

 

Ayrıca, Bakır, AK Partili Altıeylül belediyesinden memnun olduklarını ancak daha iyisini yapabileceğini ve estetik, huzurlu, kaliteli bir şehir inşa edebileceğini düşündüğünü belirtti. Yücel Yılmaz’ın Balıkesir için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Bakır, Yılmaz’ın vizyonuyla uyumlu bir çalışmanın olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını dile getirdi.

 

Genel Merkez’in uygun görmesi halinde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyen Bakır, ayrıca aday olamazlarsa aday olan bir kardeşlerini sonuna kadar destekleyeceklerini belirtti.

SERPİL ÇAKIRÇAVUŞ