Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TECRÜBE VE VİZYON BİR ARADA

AK Parti’nin Altıeylül Belediye

AK Parti’nin Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, adım atılmadık mahalle bırakmıyor. Tecrübesi ve vizyon projeleriyle halkın desteğini de arkasına alan Eray, Orhanlı Mahallesi’nde yaptığı konuşmada; “Altıeylül’e refah gelecek” diyerek projelerini anlattı.
GELİŞİM KIRSALDAN MERKEZE YAYILACAK
AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Kırsal Orhanlı Mahallesi’ni ziyaret ederek seçimlerde vatandaşların desteğini istedi. Gerçekleştireceği yatırım ve projeleri anlatan Eray, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Belediyecilikte birinci odağının kırsal mahalleler olacağını söyleyen Mesut Eray “Kırsal mahallelerden başlayacağız ve şehir merkezine kadar geleceğiz. Şehir Merkezinde de tarım ve hayvancılıkla ilgili bir organize sanayi bölgesi, geriatri merkezi, yaşlı bakım merkezi, altında yer altı otoparkları ve butik bir çarşının olduğu dijital gençlik merkezi, genç kafe ile etüt merkezlerinin olduğu gençlik merkezlerini ilçemizin belirli noktalarında oluşturacağız” dedi.
“BİTİRİLEMEYEN İŞLERİ BİTİRMEYE GELİYORUZ”
Balıkesir’e ve Altıeylül’e olan sevdasıyla; heyecanlı ve canlı bir belediye başkanı adayı olduğunu vurgulayan Eray “Belediyecilik bir gönül işi, belediyecilik dertlerin çözüme kavuşturulma işi. Bize eğer 31 Mart’ta Altıeylül Belediyesi’ni teslim ederseniz, bu teveccühü gösterirseniz, Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren bu kardeşiniz 7/24 sizin yanınızda olacak. 62 fabrikayı Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ne (BALOSB) kazandırdık ve 15 bin kişiye istihdam oluşturduk. İşte biz; burada bilgi ve tecrübe ile Altıeylül’ü müreffeh ve ferah kılmaya geliyoruz. Yarım kalan işleri, bitirilemeyen işleri bitirmeye geliyoruz.” dedi.