Balıkesir Üniversitesi, Çanakkale’de düzenlenen 4. Araştırma Dekanlıkları Çalıştayında önemli konuklar arasında yer alarak araştırma ve inovasyonun geleceğine ilişkin tartışmalara katkı sağladı.
GENİŞ KATILIMLI BİLİM İNSANLARI TOPLULUĞU
Troia Kültür Merkezinde gerçekleşen çalıştayda, ülkenin farklı bölgelerinden gelen rektörler, araştırma dekanları, akademisyenler, STK temsilcileri ile Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan gibi önemli yöneticiler hazır bulundu. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu etkinliğin koordinasyonunu sağlarken, araştırma ekosisteminin tüm paydaşları işbirliğinin önemine vurgu yaptı.
BAÜN DELEGASYONUNUN AKTİF KATILIMI
Balıkesir Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Selami Selvi, Prof. Dr. Feyzullah Tokay, Doç. Dr. Mehmet Emin Diken ve Dr. Öğr. Üyesi Fuat Kılıç önemli rollerle çalıştaya katılım gösterdi. Üniversitenin Edremit MYO Müdürlüğü, Proje Destek Girişimcilik ve İnovasyon Koordinatörlüğü ve TTO’nun bu etkinlikte güçlü şekilde temsil edilmesi, BAÜN’ün araştırma alanında gösterdiği önem ve kararlılığı yansıtmaktadır.
