Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE – GALLER MAÇI NE ZAMAN? TÜRKİYE-GALLER MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ VE CANLI

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 4. maçında A Milli Futbol Takımımız, Samsun’da Galler ile karşılaşıyor. Milliler, grupta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet sonucunda aldığı 6 puan ve maç fazlasıyla ilk sırada bulunuyor. Galler ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Ay-Yıldızlılar, daha önce Samsun’da 1 karşılaşma oynadı. Milliler, 1 Mayıs 1996 tarihindeki özel maçta Ukrayna’yı 3-2 mağlup etmişti. Samsunlular, Galler müsabakasıyla ilk kez Ay-Yıldızlılar’ın resmi bir karşılaşmasına ev sahipliği yapacak ve 27 sene sonra yeniden ağırlayacak.

Türkiye-Galler maçı ne zaman? Türkiye-Galler maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç hangi kanalda şifresiz ve canlı yayınlanacak?

Bu akşam Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak Türkiye-Galler maçı TRT 1’den şifresiz olarak ekranlara gelecek. İtalyan hakem Fabio Maresca’nın yönetecek.

Türkiye-Galler muhtemel 11’ler:

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Salih, Orkun, Cengiz, Hakan, Kerem, Barış Alper

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Williams, Ampadu, Ramsey, Brooks, Wilson, James, Johnson

Stefan Kuntz: Daha kaliteli bir rakibe karşı oynayacağımızın farkındayız      

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Galler maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Letonya karşısındaki kazanma isteğimizi bu maça da fazlasıyla yansıtmamız gerekiyor. Daha kaliteli bir rakibe karşı oynayacağımızın farkındayız. Oyuncuların isteğinden memnunum. Samsun’da olmak güzel. Burada çok güzel bir atmosferde oynayacağız ve sonucunda da galibiyet istiyoruz” sözlerini sarf etti.

Forvette kim oynayacak?

A Milli Takım’da Galler maçı öncesi golcü kararsızlığı sürüyor. Teknik direktör Stefan Kuntz, Letonya maçına 11’de Umut Nayir’le başlamıştı. Alman teknik adam, 71. dakikada oyuna aldığı Barış Alper’in performansından da son derece memnun kaldı. Kuntz’un Galler müsabakasına en önde Barış’la başlama ihtimali oldukça yüksek. Kararını bugün verecek olan Kuntz, Umut Nayir ve Umut Bozok’tan da alternatif olarak faydalanmak istiyor.