Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ USTAOĞLU SYAL’İ GEZDİ

Vali İsmail Ustaoğlu, Yırcalı ailesi tarafından yaptırılan ve Balıkesir’in köklü okulları arasında yer alan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’ni (SYAL) ziyaret etti.

Vali İsmail Ustaoğlu, Yırcalı

Balıkesir’in en köklü okullarından olan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Yırcalı ailesi tarafından yaptırılan ve yakın zaman önce yeniden yapılarak öğrencilere modern bir eğitim ortamına sağlayan okulu ziyaret eden Vali Ustaoğlu’na iş insanı Rona Yırcalı, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü eşlik etti.

 

FAALİYETLER YERİNDE İNCELENDİ!

Vali İsmail Ustaoğlu Yırcalı Ailesi tarafından yaptırılan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Hayırsever İş İnsanı Rona Yırcalı ile birlikte öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Ustaoğlu hayırsever aileye teşekkür ederek, yürütülen eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi. 1984 Yılında başlayan eğitim yolculuğunda Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nin her geçen gün Balıkesir eğitim hayatına katkılarıyla öne çıktığını söyleyen Vali Ustaoğlu öğrencilerle tek tek sohbet etti. Okuldaki eğitim alanları gezen Ustaoğlu, donanımlı ve fark yaratan okulların eğitime büyük katkılar sağlayacağını da söyledi. GÖNÜL DİNÇ