Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüksekova’da İsmail Haniye için bayraklar yarıya indirildi

İRAN’IN BAŞKENTİ TAHRAN’DA UĞRADIĞI SUİKAST SONUCU ŞEHİT DÜŞEN HAMAS SİYASİ BÜRO BAŞKANI İSMAİL HENİYE İÇİN TÜRKİYE’DE BİR GÜNLÜK MİLLİ YAS İLAN EDİLİRKEN, HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE DE BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ.

İRAN'IN BAŞKENTİ TAHRAN'DA UĞRADIĞI

İran’ın başkenti Tahran’da uğradığı suikast sonucu şehit düşen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Türkiye’de bir günlük milli yas ilan edilirken, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde de bayraklar yarıya indirildi.

İran’ın başkenti Tahran’da 31 Temmuz gecesi şehit edilen İsmail Haniye için Türkiye’de bir günlük milli yas ilan edildi. Tüm Türkiye geneli olduğu gibi Yüksekova ilçede de bayraklar yarıya indirildi. Sabah saat 08.00’de Yüksekova Kaymakamlığı başta olmak üzere diğer kurumların önündeki bayraklar da yarıya indirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada, “Filistin davasına olan desteğimizi göstermek amacıyla Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye’nin şehadeti sebebiyle 1 günlük milli yas ilan edilmiştir. İsmail Haniye ve tüm Filistinli şehitleri rahmetle yad ediyor, şahsım ve milletim adına Filistin halkına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.