Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayvalık’ta Trafik Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı, 2 Tutuklu

Ayvalık’ın 150 Evler Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda trafikte çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Göğsünden yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

Ayvalık'ın 150 Evler Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda trafikte çıkan tartışma bıçaklı

Ayvalık trafik kavgası, ilçenin en işlek caddelerinden birinde kanlı bir şekilde sonuçlandı. 150 Evler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, tartışma birkaç dakika içinde bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda M.E.E. isimli sürücü göğüs ve kalça bölgesinden yaralandı.

Tartışma Bıçaklı Saldırıya Dönüştü

Edinilen bilgilere göre, olay 02 HN 911 plakalı otomobilin sürücüsü M.E.E. ile 27 ADT 013 plakalı araçta bulunan kişiler arasında yaşandı. Trafikte başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kontrolden çıkarak bıçaklı kavgaya evrildi. Kavga sırasında M.E.E., göğüs ve kalçasından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ilk olarak Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle hasta, Edremit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Emniyet Güvenlik Kameralarıyla Şüphelileri Tespit Etti

Ayvalık bıçaklı kavga soruşturması kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Çevredeki güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen ekipler, olayın şüphelilerinin B.A. ile A.B. olduğunu belirledi.

Şüphelilerin kullandığı 27 ADT 013 plakalı aracın Burhaniye ilçesinde olduğu tespit edilmesi üzerine Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu 2 şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

2 Bıçak ve 1 Demir Zincir Ele Geçirildi

Yakalanan şüphelilerin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda, olayda kullanıldığı değerlendirilen 2 adet bıçak ile 1 adet demir zincir ele geçirildi. Polis ekipleri ayrıca olaya karışan araç ve sürücüler hakkında trafik mevzuatı kapsamında idari işlem uygularken, araçlar da trafikten men edildi.

Şüpheliler Tutuklandı

Cumhuriyet savcılığının talimatıyla gözaltına alınan B.A. ve A.B., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheliler, “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayvalık’ta yaşanan bu trafik kavgasıyla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Yetkililer, emniyet birimlerinin olayla ilgili tüm detayları aydınlatmak için çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.