Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALIKESİR 23 NİSAN’I BÜYÜK COŞKUYLA KUTLAYACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediyesiyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Başkan Ahmet Akın’ın talimatıyla, 23 Nisan’da Balıkesir’deki toplu taşıma ücretsiz olacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Şehir merkezindeki Atatürk Parkı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde kurulacak olan Çocuk Sahnesi’nde çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacaklar. Ayrıca, Balıkesir Toplu Taşıma AŞ’ye ait toplu taşıma araçları ve Bandırma şehir içi otobüsleri 23 Nisan’da ücretsiz olacak.

 

Atatürk Parkı’ndaki etkinliklerde halk oyunları gösterisi, masal karakterleri eşliğinde interaktif animasyonlar, ritim şovları, illüzyon gösterileri, palyaço animasyonları ve çeşitli yarışmalar yer alacak. Gün boyunca sürecek etkinlikler, çocuklara hem eğlence hem de öğrenme fırsatı sunacak.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’ndeki etkinlikler ise akşam saatlerinde başlayacak ve çeşitli konserler, gösteriler ve yarışmalarla devam edecek. Balıkesir’de gerçekleştirilecek bu etkinlikler, çocuklara 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşatmayı amaçlıyor.

 

Ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan coşkusunu paylaşmak için tüm çocukları etkinliklere davet ediyor ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümünü anma ve çocuk bayramını kutlama çağrısında bulunuyor. Haber Merkezi